Contact met (oud)-studenten

Ben jij benieuwd hoe het dagelijks leven van een student is? De onderstaande drie (oud)-studenten kunnen jou hun ervaring met het studentenleven vertellen. Als je geïnteresseerd bent kun je contact met ze opnemen via LinkedIn, E-mail en Whatsapp.

Hoi, mijn naam is Stefan Jansen. Ik ben 24 jaar oud en woon in Nijmegen. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de HAN in de opleiding Bedrijfskunde. Ik ben nu werkende bij een internationaal transportbedrijf in de buurt van Nijmegen. Hier ben ik actief als junior managementadviseur. Ik woon nu in mijn eigen appartement, tijdens mijn studie woonde ik op kamers. Dit scheelde mij aanzienlijk wat reistijd aangezien ik oorspronkelijk uit Alkmaar kom. Mijn studententijd heb ik als een van de beste tijden tot nu toe ervaren. Ik was actief binnen de studievereniging van Bedrijfskunde en zat daar ook in een commissie. Wil jij meer weten over hoe het is om op kamers te wonen in Nijmegen? Of hoe het studentenleven eruit zien? Neem dan gerust contact met mij op!

Hey allemaal, ik ben Annelies van Brokkel. Ik ben 22 jaar en zit in mijn laatste studiejaar van de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit. Ik woon in Wijchen, dat is best dichtbij Nijmegen, dus ik ben nooit op kamers gegaan. Het reizen vind ik niet zo erg omdat je snel nog wat dingen voor school kan afmaken in de trein. Naast mijn studie heb ik ook een bijbaan als telefoniste bij een callcenter. Af en toe is dit wel lastig te combineren met mijn studie, maar goed plannen en organiseren zorgt ervoor dat ik het overzicht niet kwijt raak. Hoewel ik dichtbij Nijmegen woon, was ik niet zo bekend met de stad. Een nieuwe stad kan best wel spannend zijn, maar ik ben heel blij dat ik hier ben gaan studeren. Tijdens mijn studie heb ik heel veel nieuwe mensen ontmoet en veel nieuwe dingen geleerd. Heb je vragen voor mij of ben je ergens anders nog benieuwd naar? Stuur mij een berichtje via Whatsapp, LinkedIn of via de mail en ik beantwoord jouw vragen.

Sluit Menu