Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) heeft zowel een locatie in Arnhem als in Nijmegen. De HAN legt de prioriteit bij de student, zodat die zich tijdens de studie zo veel mogelijk kan ontwikkelen en groeien. De HAN heeft een ruim aanbod aan voltijdopleidingen en deeltijdopleidingen. Wil je meer weten over welke opleidingen de HAN aanbiedt of wat zij precies doen? Klik dan op de knop hieronder!

"Deze studie Bedrijfskunde behandeld vakken zoals Bedrijfs- en organisatiekunde, Ondernemingsrecht, Organisatiepsychologie, (Bedrijfs)economie, Onderzoek en natuurlijk Engels en Nederlands. Enorm breed dus. Ook krijg je per periode een project waarbij je met een echt bedrijf aan de slag gaat. De studie komt wel overeen met mijn verwachtingen, omdat het een brede studie is. De HAN gebouwen in Nijmegen liggen dichtbij het centrum.Je hebt iedere periode een bedrijfsproject waarbij je veel moet samenwerken en bijna bij elk vak moet presenteren."
4/5
"Tot nu toe heb ik een positieve ervaring gehad gedurende de opleiding. Makkelijk is het zeker niet, vooral stageperioden zijn belastend voor de student. In vrijwel korte tijd moeten studenten veel opdrachten maken, naast dat stage veel energie kost. De opdrachten zijn niet altijd op stage te maken, dit verschilt per stageplek. Ook is er veel verschil in begeleiding, waar ook nog aandacht aan besteed kan worden.De hoorcolleges zijn altijd goed voorbereid, maar af en toe niet nuttig (bevat bijvoorbeeld geen informatie voor de toets). De opleiding is erg zelfstandig ingericht. Weinig opdrachten worden in groepjes gemaakt. Daarnaast moet je gedisciplineerd en gemotiveerd zijn om de opleiding bij te kunnen houden. Het is met 100% zekerheid te zeggen dat deze opleiding goed voorbereid op de praktijk."
3/5
Sluit Menu