Kamers

Stationsplein

Kamer Talia

Hoi toekomstige huisgenoot,

Omdat een van ons helaas geen student meer is en heeft besloten zich over te geven aan het grote mensen leven, zijn wij opzoek naar iemand nieuw voor ons appartement in Talia, die net zo gek is als wij. 

Op dit moment zijn we met 3 meiden in huis, het is een gezellige boel en er is altijd wel iemand om mee te ouwehoeren en ook natuurlijk gewoon gezellig mee te praten. We zijn allemaal wat verder met onze studies of klaar en we zijn erachter gekomen dat slaap heilig is en dat we toch ouder zijn dan wat we zouden willen. We zoeken dus iemand die dit ook is overkomen en die niet (meer) iedere dag gaat stappen. Verder zijn we veel samen als huis, s ’avonds zitten wij ook vaak in de woonkamer, onze favoriete hobby is mensen op mtv beoordelen en investeren in snacks 😛

Talia is een SSHN kamer, daarom is het verplicht dat je ingeschreven staat bij de HAN/RU. Het is 10 minuten fietsen naar de campus, 2 minuten lopen naar de stad en direct naast het station. De kamer kost ongeveer 365 euro per maand en daarvoor krijg je een kamer van ongeveer 15 m^2 met balkon. Daarbij een grote gemeenschappelijke woonkamer (30^m), berging, gemeenschappelijke douche en balkon. In overleg kan de vloer die er nu in ligt worden overgenomen. Per 1 Augustus zal deze kamer beschikbaar zijn. 

Stuur ons berichtje waarom je bij ons zou passen en wie weet, wordt je binnenkort uitgenodigd voor een kijkavond! 
Groetjes en tot snel!

Sluit Menu